Плани контрнаступу Збройних сил України є надсекретною інформацією, якою володіє обмежена кількість осіб. Київ консультується з країнами-союзниками, проте остаточне рішення ухвалює самостійно. Ключові рішення ухвалюються в доленосний останній момент, в тому числі, і з міркувань безпеки.

Про це, як пише “Главред”, заявив представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов.

В ефірі всеукраїнського телемарафону UA Разом він розповів про те, що інформація про контрнаступ ЗСУ абсолютно засекреченою.

За його словами, йде обмін відомостями з країнами-союзниками, проте остаточне рішення з усіх питань ухвалює військово-політичне керівництво України спільно з верховним головнокомандувачем Володимиром Зеленським.

“Це надсекретна інформація, багато партнерів, багато обміну інформацією, але остаточне рішення ухвалює Україна і українське військово-політичне керівництво, безумовно, верховний головнокомандувач Володимир Зеленський”,- пояснив ситуацію Юсов.

Андрій Юсов підкреслив, що головні рішення ухвалюються в остаточний і доленосний момент. Це обумовлено, в тому числі, і міркуваннями безпеки.