Мер Києва Віталій Кличко закликав депутатів Київради схвалити зміни до бюджету столиці на 2019 рік. Про це повідомляє КМДА.

Кличко наголосив, що тисячі киян, виборців – медики, транспортники, освітяни та усі кияни – очікують від депутатів на ухвалення надзвичайно важливих рішень, які стосуються їхніх зарплат.

«Сьогодні ми зібралися щоб нарешті ухвалити надзвичайно важливі для міста рішення. Рішення, яких очікують столичні транспортники, бо йдеться про їхні зарплати. Це понад 8,5 тисяч людей. Очікують і 48 тисяч київських медиків та майже 70 тисяч освітян – бо йдеться про надбавки до їх зарплат. Очікують усі кияни. Адже також нам потрібно виділити кошти на житлово-комунальне господарство столиці, що опікується сьогодні забезпеченням опалювального сезону в місті», – сказав Віталій Кличко.

Кличко звернувся до депутатів з пропозицією відповідально поставитися до зобов’язань, покладених на них виборцями.

«Знаєте, що говорять кияни на заходах, де я буваю, чи на зустрічах? Кажуть: до тих депутатів, яких ми обрали, а вони не хочуть працювати, будемо приходити до кожного і вимагати відповіді, навіщо вони йшли в Київраду! Політика політикою, а життєзабезпечення міста – головне! І досить гратися – потрібно працювати!» – наголосив Віталій Кличко.

Нагадаємо, Кличко відкрив після капремонту третю чергу парку «Наталка»

Читайте також:

Мінфін врахував додаткові видатки у другому читанні Держбюджету: Маркарова

Держбюджет-2020: Гончарук пояснив, на що підуть гроші від продажу землі