Мер Києва Віталій Кличко відкрив третю чергу парку «Наталка» в Оболонському районі столиці. Про це повідомляє КМДА.

«Колись ми разом із громадськістю захистили парк «Наталка» від забудови. У 2017 році масштабно оновили першу чергу парку, минулого року – другу. А тепер презентуємо третю чергу – майже 9 гектарів облаштованої комфортної території, – зазначив Віталій Кличко. – Сьогодні «Наталка» є золотим стандартом парків у Києві. І не поступається та навіть краще багатьох європейських зон відпочинку. Люди дякують за цей парк і їдуть сюди з усього міста, щоб відпочити тут з дітьми, зайнятися спортом. І наше завдання – щоб у кожному районі столиці був парк такого ж рівня», – зазначив мер Києва.

Після капремонту на території облаштували вхід, доріжки для прогулянок, встановили сучасні урни і лавки, подбали про освітлення. По всій території оновленого парку зелені “огорожі” – квітники і газони.

Також, в оновленій частині парку “Наталка” є цілий спортмайданчик: облаштовані футбольне поле, поле для баскетболу, волейболу, тенісу та інше. А ще – спеціальний спортивний майданчик, де зможуть займатися і люди з інвалідністю

“Капремонт території здійснили від центрального входу в парк до гольф-клубу. В оновленій частині парку облаштували вхід, пішохідні доріжки з ФЕМ, сходи та пандуси, встановили сучасні лави та урни, камери відеоспостереження та тривожні кнопки, навігаційні таблички, встановили сучасне освітлення, систему поливу. Висадили газони та квітники.

Також тут є своє футбольне поле, універсальне поле для баскетболу, волейболу, тенісу та інших ігор, майданчик для занять воркаутом. Та ще один спортивний майданчик із інклюзивними елементами – де зможуть займатися і люди з інвалідністю. Є бігова доріжка, інтерактивний дитячий майданчик – чи не найбільший дитячий майданчик у столиці, площею 2 тис. кв. м.

Є в новій частині парку і спеціальний огороджений майданчик для вигулу собак”, – повідомляє КМДА.

Нагадаємо, бульвар Лесі Українки прикрасить вічнозелена жива огорожа

Читайте також:

У парку “Партизанська слава” закладена Алея пам`яті киян, загиблих на Сході

Біля озера в Дарниці облаштують фітнес-парк