Кличко наголосив, що вже не вперше в ЗМІ та соцмережах поширюють неправдиву інформацію про, нібито, уповільнення робіт з будівництва метро на Виноградар. Про це повідомляє сайт Хрещатик.news.

За словами мера, роботи з будівництва нових станцій та перегонів метро на Виноградар тривають за графіком на всіх майданчиках.

«Ви знаєте – це вже не вперше навколо будівництва метро на Виноградар видають подібну «інформацію». Хочу вас запевнити – роботи там тривають. І поки – за графіком. Фахівці вже майже закінчили збирати величезний прохідницький комплекс. Згідно з проектом, прохідницький щит розпочне роботу з боку станції «Мостицька» та фінішує майже через 1,3 км, біля станції «Сирець».
Як говорять фахівці, на ці роботи їм знадобиться приблизно 6 місяців», – зазначив мер столиці.

Він додав, що «Київметробуд» отримує фінансування від міста в повному обсязі та робить усе, щоб у грудні 2021 року дві нових станції метро на Виноградар були відкриті.

«Нагадаю, ці станції перевозитимуть понад 90 тисяч пасажирів на добу. Довжина ділянки метро між двома новими станціями буде 3,7 кілометрів. Я збираюся ще раз навідатися на будівництво найближчими днями. З перевіркою», – підкреслив Віталій Кличко.

Нагадаємо, 22 квітня відбувся брифінг Кличка (наживо)

Бажаєте дізнаватися новини столиці першими? Підписуйтесь на наш телеграм-канал  – тільки актуальні новини Києва!

Читайте також:

Кличко показав, як проходить будівництво метро на Виноградар (відео)

В Києві активно ремонтують дороги та метро під час карантину