У перегонах за крісло майбутнього мера столиці з’явився ще один претендент – Віталій Нестор, протеже лідерки “Батьківщини” Юлії Тимошенко. Про це повідомляє Хрещатик.News з посиланням на телеграм-канал “Золоті ворота”.

Партія “Батьківщина” виставила власного кандидата в мери Києва. Це виявився Віталій Нестор, родич скандально відомої бізнесвумен Влади Молчанової, що є довіреною людиною Юлії Тимошенко та головою київського осередку партії. Новий кандидат повністю залежить від Молчанової та не має натяку на політичну самостійність.

Фото: Politeka

Влада Молчанова є співзасновницею компанії Stolitsa Group, що керує мережею супермаркетів Novus та має відношення до  найскандальніших забудов столиці. За інформацією ЗМІ, Молчанову вважають громадянською жінкою Сергія Коровченко, який мало не став міністром юстиції у окупованому Криму та  має тісні зв’язки з Юрієм Іванющенко, за прізвиськом Єнакіївський. Одіозного друга Коровченко Генпрокуратура підозрює в привласненні чужого майна в особливо великих розмірах, тобто звичайному рейдерстві. Аваков звинувачував його в викраденні і вбивстві активістів Євромайдану, хоча деякі зазначають, що переслідування мають політичне підґрунтя. ЗМІ не безпідставно вважають, що ця трійця причетна до рейдерських захватів у столиці.

Чи потрібен Києву мер з такими зв’язками, питання риторичне.

Нагадаємо,  корумпований ексголова Київблагоустрію балотуватиметься в Київраду від Слуги народу.

Долучайтесь до нашого телеграм-каналу – читайте актуальні новини Києва!

Читайте також:

“Безкоштовна” освіта: скільки збирають з батьків столичні школи

Під прикриттям карантину рейдери крадуть держпідприємство: Фонд просить про допомогу

Київський нотаріус допомагав рейдерам у заволодінні нерухомістю в особливо великих розмірах