Ввечері 6 листопада на Брест-Литовському шосе столиці вибухнув «Мерседес». Водій автомобіля загинув, ще двоє пасажирів отримали тілесні ушкодження. За попередньою інформацією до цієї події може бути причетний мотоцикліст. Для його розшуку і затримання введено спеціальну поліцейську операцію. Про це повідомила Поліція Києва в середу, 6 листопада.

«На місці вибуху автомобіля на Брест-Литовському шосе працюють правоохоронці.

У результаті вибуху загинув водій, двоє пасажирів отримали тілесні ушкодження. У столиці введено спеціальну поліцейську операцію.

Близько 21:40 поліцейські отримали повідомлення про те, що у Святошинському районі вибухнув «Мерседес». Коли на місце події прибули поліцейські, з’ясувалося, що водій автомобіля загинув, ще двоє пасажирів отримали тілесні ушкодження. Окрім того, пошкоджено транспортний засіб, який у момент вибуху був неподалік.

За попередньою інформацією, до цієї події може бути причетний мотоцикліст. Для його розшуку і затримання введено спеціальну поліцейську операцію», – йдеться в повідомленні.

За інформацією ЗМІ, 6 листопада було скоєно замах на директора фармацевтичної компанії Ігоря Сала. Відомо, що в результаті замаху загинув охоронець бізнесмена, сам Сало живий.

В ЗМІ інформації про Ігоря Сало небагато, але вона переважно негативного характеру.

Як інформує УНІАН, наприклад, повідомляється про десятки «віджатих» Ігорем Салом підприємств і спроби рейдерських атак. Серед таких – спроба рейдерства на завод «Індар», що займається виробництвом інсуліну, вітамінний завод та агрохолдинг. Також є відомості про «будівельне кидалово» з боку Ігоря Сала, замовні вбивства і корупційні «вугільні» схеми. Є також інформація про наявність у бізнесмена декількох паспортів для переховування від переслідувань скривджених бізнесменів в інших країнах.

Також, Ігоря Сала підозрюють у зв’язках з російським бізнесом і спецслужбами, а також «нечистими на руку» колишніми нардепами та іншими політиками.

Нагадаємо, народились у сорочці: під Києвом пасажирський автобус влетів у вантажівку (фото)

Читайте також:

Слуги народу збираються лiквiдувати корупцiю в мiстобудуваннi до кiнця року

Затримали контрабандистів, які вивозили до РФ запчастини для військових літаків

Популярні новини зараз

Неймовірну Великодню інсталяцію з квітів відкрили у Софії Київській

На війні загинув пілот Мі-8, Віталій Пляка, що прорвався в оточений Маріуполь та зміг повернутись

На Фастівщині попрощаються із загиблим командиром Андрієм Невгодом

Став відомий рейтинг найсильніших та найслабших шкіл Києва за результатами НМТ 2023

Показати ще

Погорів на збуті марихуани: в Києві затримали сержанта-наркоторговця