КК «Київавтодор» «лікує» вулиці за допомогою американських плавильно-заливальних машин «Crafco Super Shot 125», 12 одиниць яких дорожники придбали у 2015 року. Про це повідомляє Печерська районна державна адміністрація з посиланням на КК «Київавтодор».

«Заливка тріщин – технологія, яка широко використовується в Європі, Америці. Завдяки швозаливникам вдається попередити руйнування дорожнього покриття та продовжити термін його експлуатації. Адже ми сануємо тріщини бітумною мастикою, тому волога не потрапляє усередину», – розповів генеральний директор КК «Київавтодор» Олександр Густєлєв.

Зазначається, що у Києві цю технологію використовують наймасштабніше з усіх регіонів країни і вона стала обов’язковою для використання при ремонтах доріг у кожному районі столиці.

«Із початку цього року «проліковано» більше 320 тис. погонних метрів дорожнього покриття. Це сотні вулиць, на яких вдалось уникнути руйнувань. Найбільше швозаливниками працювали на просп. Оболонському, просп. Миру, вул. Героїв Севастополя, вул. Стеценка», – повідомив Олександр Густєлєв.

Нагадаємо, З ліфтами та дахом: як будують нові пішохідні мости над швидкісним трамваєм (відео)

Читайте також:

КМДА вирішило компенсувати ремонт доріг висадкою дерев

Відремонтували столичну дитячу лікарню № 2: що змінилося