Кілька тижнів тому розпочали встановлювати нові пішохідні мости над Борщагівською гілкою швидкісного трамваю. Про це розповів мер Києва Віталій Кличко у Фейсбуці та розмістив відео будівництва.

«Кілька тижнів тому розпочали встановлювати нові пішохідні мости над Борщагівською гілкою швидкісного трамваю. Старі переходи, збудовані у 1983 році, жодного разу не ремонтували! Перебували вони в аварійному стані. Тому й вирішили їх демонтувати», – зазначив мер столиці.

Повідомляється, що тривають активні роботи на пішохідному мосту біля кінотеатру «Лейпциг», де вже встановили основну частину конструкції і монтують дах. Готові і опори для встановлення шахт ліфтів, що працюватимуть з обох сторін мосту.

На пішохідному мосту над проспектом Любомира Гузара встановили перший, 12 метровий, прогін майбутнього переходу. Впродовж 2 тижнів зведуть основні опори.

Зазначається, що кожен з двох нових мостів буде довжиною понад 69 метрів. Мости будуть відповідати європейським стандартам, на них встановлять бокове скло, сучасне LED-освітлення, мости облаштують дахами та ліфтами для людей з обмеженими можливостями.

Всі будівельні роботи зі зведення пішохідних мостів мають завершити навесні 2020 року.

 

Нагадаємо, Київ просить Президента і Уряд фінансувати будівництво метро на Троєщину

Читайте також:

Замість Центрального залізничного вокзалу побудують ТРЦ

Як ремонтують пішохідний міст над проспектом Гузара (відео)