Триває капітальний ремонт пішохідного мосту над проспектом Любомира Гузара (проспект Космонавта Комарова) поблизу вул. Василенка. Міст, збудований у 1983 року, не бачив капремонту. Повідомляє КМДА.

«Ми капітально ремонтуємо пішохідні мости через швидкісну Борщагівську трамвайну лінію. Роботи тривають без вихідних і впродовж всієї доби. Так, минулої ночі встановили першу частину прогону надземного переходу на перетині просп. Любомира Гузара і вул. Василенка», – повідомив генеральний директор КК «Київавтодор» Олександр Густєлєв.

Зазначається, що частина ферми довжиною 12 метрів встановлена на тимчасові опори. Упродовж 2 тижнів повинні збудувати основні опори. У рамках капітального ремонту замінюють усі елементи шляхопроводу.
Гендиректов повідомив, що надземний перехід облаштують двома ліфтами, тому зроблять доступним та зручним для усіх пішоходів.

«Щоб пішоходам було комфортніше, міст матиме закриту галерею зі скла і металу. Передбачені вікна для вентиляції. LED-освітлення. Підлогу заллють спеціальним антиковзним покриттям MC-Floor Topspeed (Німеччина)», – сказав О. Густєлєв.

Зазначається, що рух надземним переходом на перетині проспекта Любомира Гузара і вулиці Василенка мають відновити у січні-лютому 2020 року. Повний комплекс робіт планують виконати до початку червня.

Нагадаємо, Як встановлювали останню секцію нового Шулявського шляхопроводу (відео)

Читайте також:

Відремонтували столичну дитячу лікарню № 2: що змінилося

Ремонт на проблемному перехресті Саксаганського і Шота Руставелі завершений

Міст Метро відремонтовано, рух відновлено повністю