Асоціація операторів зовнішньої реклами України звинуватила в наклепі “Київзеленбуд”, який припустив що вирубані в Шевченківському районі дерева заважали зовнішній рекламі, і саме тому були знищені. Про це повідомляє Хрещатик.news з посиланням на заяву Асоціації.

Комунальне підприємство, стурбоване тим, що протягом місяця на вулиці Січових Стрільців невідомі спиляли декілька дерев, висловило припущення, що до вандалізму причетні власники рекламних бордів. Дійсно, як видно на фото, пеньочки розташовані по сусідству з зовнішньою рекламою.

Асоціація висловила обурення щодо бездоказового звинувачення і назвало його “наклепницьким”. В Асоціації запевняють, що їх оператори не причетні до вандалізму і ніяких дерев на Лук’янівці не спилювали. До того ж, за словами рекламників, безліч білбордів в зеленому Києві розташовані у затінку дерев, і це аніскільки не заважає вуличній рекламі.

Асоціація вимагає від “Київзеленбуду”  спростування і публічних вибачень, погрожуючи зверненням до суду. Рекламісти наголошують, що комунальне підприємство завдало шкоди діловій репутації Асоціації, яка діє цілковито в межах закону.

Нагадаємо, будівлю Верховної Ради прикрасили колоритною рекламою, аби довести, наскільки вона спотворює зовнішній вигляд міста.

Читайте також:

Столичні школярі замалювали рекламу наркотиків графіті (фото)

В Києві власників незаконної реклами привітали оригінальними валентинками

Новий скандал з Київзеленбудом: чому вирубають дерева на Лісовій

Київзеленбуд про скандал у соцмережах: чому вирубують дерева на схилах Дніпра (фото, відео)