Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов заявив, що запасів ракет окупантам вистачить ще на 2-3 масовані обстріли, після чого вони вичерпаються. За його словами, повне вичерпання запасів ракет неприпустиме для військових, тому вони мають залишити хоч щось.

Про це пише “Мета”.

Секретар РНБО зазначає, що рф уже давно пройшла межу по нормативах використання ракет, але в арсеналі агресора ще достатньо ракет типу С-300.

Данілов заявив:

“Якщо рахувати на великі атаки, які у нас уже відбулися, то у них залишилося максимум на дві-три, може, на чотири нашкребуть. Але тоді вони повністю залишаться без ракет, що є неприпустимо, адже у них можуть з’явитися зовсім інші виклики й вони мають хоч якийсь запас залишити”.

Чиновник також підкреслив, що іранські дрони-камікадзе вже не приносять користі росіянам, адже українські захисники уже навчилися їх збивати. За словами Данілова, нещодавно був випадок, коли ЗСУ збили 100% іранських безпілотників, які направляли окупанти.

Раніше Олексій Данілов заявив, що російський диктатор володимир путін скасував традиційну підсумкову пресконференцію та гарячу лінію через страх, що може відбутися якийсь вибух або щось спалахне.