Ми запустили проект #bloodyolimpics з метою змінити позицію МОК та все ж недопустити рашистів до участі в ОІ 2024 в будь-якому статусі.

https://bloodyolympics.com/

Ідея діджитал-кампанії, спрямована на спонсорів Олімпійських Ігор 2024, щоб показати їм, що спонсоруючи ОІ2024 вони наносять своє імя на форму вбивць (хоч вони і під нейтральним статусом). Бах (голова МОК) антиукраїнський чувак, а спонсорам має бути більш дорога їх репутація. Втративши спонсорів МОК втратить головний ресурс для проведення олімпіади. Просимо всіх про максимальну підтримку!

Як і в попередніх випадках, ми залучаємо максимум інфлюенсерів, плюс українських спортсменів олімпійців і всіх кого знають у світі.

Нжче є лінк на медіа-кіт, там є посилання на матеріали для посту, все детально розписано, лінки, хештеги. Нід йо хелп вері мач!

https://docs.google.com/document/d/15SrEDVG_joYFSdq-XQJqV8y6kbnXI1M2FVmpRsq28tQ/edit

Що важливо зробити для лончу:

  • інста-сторіз. обираєш картинку по лінку що э в документі (можна декілька) // додєш хештег #bloodyolimpics // обовязково відмічаєш лінк на сайт (вказаний в медіа-кіт) та від себе заклик перейти за лінком та підтримати проект.
  • пост (інста, твітер, фб. приклад тексту є в медіа-кіті) Відмітити хештег #bloodyolimpics
  • також можна діяти по сценарію який є на сайті або в медіа-кіті. там все більш детально розписано.

ДУЖЕ ВАЖЛИВО ЗАЛУЧИТИ МАКСИМУМ РЕСУРСУ ЯКИЙ У ВАС Є: наймнані блогери, артисти, спортсмени. Кожна публікація додає необхідної ваги!

Ми правда віримо що шанси змінити позицію МОК ще є, якщо зробити великий резонанс.

Долучайтеся!