Андрій Деркач оприлюднив нову порцію “плівок Байдена-Порошенка” на пресконференції, що була присвячена масштабним міжнародним схемам відмивання грошей. Про це повідомляє Хрещатик.News з посиланням на пресконференцію.

Андрій Деркач заявляє, що головною метою оприлюднення так званих “плівок Порошенка” є висвітлення масштабної корупції Демократичної партії США, до якої належить Байден, а також і української політики. Саме тому (через виток інформації про зміст пресконференції) американці ввели проти нього санкції, вважає Деркач.

У нових “записах розмови з Порошенком” голос нібито Байдена відкрито лестить людині з голосом Петра Олексійовича, називає його “батьком нації”, а Трампа порівнює з собакою, яких намагається вкусити авто, що їде, хоча не розуміє чому воно рухається.

Голос нібито Порошенка у відповідь просить людину з голосом, схожим на голос Байдена, посприяти безвізу, який можна “продати” українському народу:

Фото: скріншот відео

Звітує про підвищення тарифів:

Фот: скріншот

Та про підвищення цін на ліки – без будь-яких обмежень:

Фото: скріншот відео

Також Деркач показав, як компанія Миколи Злочевського щомісяця сплачувала гроші сумнівного походження сину Байдена (“за консультаційні послуги”) через латвійський банк.

Фото: скріншот відео

Нагадаємо, люди Злочевського  намагались дати найбільший хабар в історії України керівництву САП і НАБУ. Також ГПУ переглядало справи щодо компанії, у якій працював син Байдена.

Раніше Андрій Деркач оприлюднив нову порцію плівок Порошенка з Путіним (відео, аудіо)

Читайте також:

Юлія Тимошенко важко переносить COVID-19: лідерку Батьківщини під’єднали до ШВЛ

Андрій Деркач оприлюднив інформацію про тиск посольства США на українських правоохоронців

Популярні новини зараз

Поліція, прокуратура, омбудсмен та в.о. директора відреагували на історію з побиттям 13-річного підлітка у школі Києва

Мер Гамбурга прибув до Києва

Ректора КНУ ім. Т.Шевченка підозрюють у розкраданні коштів — створено петицію з вимогою звільнити та притягнути до відповідальності

Відома психоаналітик та дружина військовослужбовця 47-ї бригади ЗСУ Федора Кубасова прагне залишити його без помешкання

Показати ще

Жванія заявив, що Вербицького вбили заради амбіцій Порошенка (відео)