Вчора один з працівників Київводоканалу, на жаль, помер у реанімації. Про це повідомляє сайт Хрещатик.News з посиланням на пресслужбу Київводоканалу.

«На жаль, один з постраждалих в наслідок інциденту на Тростянецькій, помер у реанімації. Лисюк Анатолій Петрович, 1959 р.н. працював у нас електрогазозварником 6 розряду. Ми висловлюємо щирі співчуття родичам загиблого. Усі витрати у зв’язку з похованням бере на себе Київводоканал», – повідомили в пресслужбі Київводоканалу.

В компанії повідомили, що інший постраждалий перебуває у лікарні, а ще один працівник лікується вдома.

Як зазначає пресслужба Київводоканалу, роботи з реконструкції колектору у Дарницькому районі тривають вже два роки та ускладнюються великою глибиною залягання.

«Реконструкція Новодарницького колектора діаметром 1200 мм триває вже два роки, починаючи з 2018 р. Тривалість робіт, пов’язана зі складністю здійснення ремонтних робіт через велику глибину залягання колектора. Замовником виконання робіт виступає Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд м. Києва КМДА.

Щоб ремонтні роботи могли тривати без відключення споживачів, Київводоканал у лютому 2020 р. здійснив низку переключень для функціонування мереж за тимчасовою схемою із утворенням штучного підпору», – зазначили в компанії.

Стосовно вчорашнього інциденту буде проведено службове розслідування, про результати якого буде повідомлено додатково.

Нагадаємо, 28 жовтня сталась аварія під час ремонту колектору, постраждали комунальники (фото, відео)

Читайте також:

Фахівець пояснив причину низької явки на вибори 2020

Дощі та холод: в Україні наприкінці тижня зіпсується погода