«Бабине літо» в цьому році затягнулось аж до кінця жовтня. Але, як повідомляє синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у facebook, антициклон несе в Україну значне похолодання і сніг.

За словами Наталки вже з 23 жовтня Україна потрапляє у зону діяльності антициклону, температура знизиться на декілька градусів, на більшості території очікуються тумани.

З 28 жовтня очікується відчутне похолодання, а з 30 жовтня навіть можливий сніг. Наталка застерігає, що «попереджений – значить озброєний», а тому треба потурбуватись про теплий одяг та тепло в оселі.

«Антициклон Majla1 і антициклон Majla 2, видно, мама з доцьою, визначають широкою смугою суху погоду від Атлантики через вузьке горло між Великою Британією та Францією, через центр Європи і до України.

Вже завтра циклон з півночі Африки та з районів Ірландії вирушать один одному назустріч, перекриють дощами та вітром тиху розмову антициклонів.

Мама Majla1 залишиться ізольованою над Атлантикою, а доця Majla 2 визначатиме суху погоду в центрі та на сході Європи.
23-го жовтня Україна також потрапляє у зону діяльності Majla2 і тому в більшості областей все, як завжди – без опадів, тумани.
Температура повітря становитиме +16+21 градус.

У Києві середа буде з туманами, дощі малоймовірні, температура повітря +17+19 градусів.

За попередніми прогнозами, щоб зненацька вас це не застукало неприємними наслідками для здоров`я та труб тепломережі, з 28-го жовтня очікується відчутне похолодання, а 30-31 жовтня навіть можливий мокрий сніг», – повідомила Наталка Діденко.

Як повідомляв портал “Хрещатик.news”, в Голосіївському районі Києва спостерігається високий рівень забруднення повітря.

Читайте також:

Київводоканал попереджає: в нiч на 23 жовтня в Бортничах погiршиться якiсть води

Весна у жовтні: у Києві розцвіла сакура

 

Популярні новини зараз

Автобус впав у прірву на Київщині – є загиблі, на місці ДТП працює поліція

Мер Гамбурга прибув до Києва

У столиці заквітла найдовша в Україні алея сакур

Американський благодійник викупив ЖК у Софіївській Борщагівці та вже надав квартири для переселенців

Показати ще