У своєму вечірньому зверненні 2 жовтня президент України Володимир Зеленський підтвердив звільнення Архангельського і Миролюбівки на півночі Херсонської області.

Про це пише “Главред”.

Глава держави подякував військовим 129-ї бригади територіальної оборони ЗСУ (Кривий Ріг), які “відзначилися хорошими результатами і звільнили населені пункти від російських окупантів”.

“Дякую воїнам 127-ї бригади терроборони за захист Харкова та звільнення території Харківщини. Воїнам 110-ї бригади, які хоробро дають відсіч окупантам на запорізькому напрямку. Воїнам 129-ї бригади мого рідного Кривого Рогу, які відзначилися хорошими результатами і звільнили зокрема Архангельське і Миролюбівку. Воїнам 115-ї бригади терроборони, які зробили чималий внесок у захист Житомирщини. А також воїнам 117-ї бригади, які захищають північно-східний напрямок на Сумщині”, – зазначив Зеленський.

Голова Херсонської обласної військової адміністрації Ярослав Янушевич також заявив, що Архангельське і Миролюбівка вже офіційно звільнені від російських окупантів.

“Архангельське і Миролюбівка – офіційно звільнені від ворога. Чекаємо наступних хороших новин! Слава ЗСУ! Слава Україні!”, – написав він у своєму Telegram-каналі.