Українські військові 10 грудня підірвали пункт базування аналітиків ФСБ в окупованому Мелітополі.

Про це повідомив український мер міста Іван Федоров на брифінгу у Медіацентрі Україна – Укрінформ 12 грудня, пише FreeZMI.

“Ми бачимо, що їхня ППО не спрацювала. І тепер у них паніка. Вони не розуміють, що робити. З учорашнього ранку вони перекидають свої військові угруповання в інші місця, щоб спробувати сховати їх. Я б не казав, що вони тікають – вони передислокуються“, – заявив Федоров.

Загалом, за його словами, ЗСУ знищили три російські військові об’єкти: блокпост у Новобогданівці, де, за словами мера, знаходиться логістичний вузол військ РФ, радіолокаційну станцію для відстеження цілей ППО та аеронавігації, готельно-ресторанний комплекс, де жили співробітники ФСБ, які відповідали за аналітику та ведення баз даних.

Призначений Росією голова анексованої Запорізької області Євгеній Балицький підтвердив удар по Мелітополю. За словами Балицького, обстріляли базу відпочинку, «де в суботу ввечері вечеряли люди, мирні громадяни, працював персонал бази», двоє людей загинули, десять постраждали.