Президента Володимира Зеленського не можна порівнювати з лідером США Рональдом Рейганом, який також був актором.

“Зеленський, можливо, гетьманом-то і став, але у владне коло ще не вийшов. Ще належить. Він ще все вислухає. І, звичайно, йому буде важко це переживати”, – розповів у інтерв’ю Meduza телепродюсер Олександр Роднянський.

“Відсутність політичного досвіду – його жахлива слабкість. Порівняння його з Рейганом, фільм про якого “1+1″ показав за пару днів до виборів, -дитяче. Тому що Рейган був чиновником, довгі роки очолював колосальний за потужністю профспілку артистів Голлівуду, а потім двічі губернатором Каліфорнії, і тричі були спроби балотуватися в президенти. Тобто це колосальний досвід адміністративно-політичного життя. Зеленський жодним чином не Рейган. І у нього немає розуміння величезного кола найважливіших питань життя країни”, – заявив продюсер.

Роднянський вказав на залежність Зеленського від олігарха Ігоря Коломойського.

“Але з Коломойським домовитися, повірте, – серйозна проблема. Він Коломойському винен. Ну як? Слухайте: канал, гроші, охорона”, – додав він.

Із виборчого списку президентської партії “Слуга народу” викреслили 23-річного Романа Карабаджака, який ішов під номером 83.