Охоронець магазину запідозрив захмелілих чоловіків у крадіжці, але на прохання показати вміст кишень, один із чоловіків почав кидатися одягом, а інший – розбив скло дверей. Про це повідомляє сайт Хрещатик.news з посиланням на Відділ комунікації поліції Києва.

«На місці події поліцейські встановили, що під час спостереження за клієнтами магазину охоронець побачив двох відвідувачів, які підозріло себе поводили біля стелажів. Тож коли вони підійшли до каси, чоловік попросив добровільно показати вміст їх кишень. Однак вони агресивно відреагували на прохання, почали висловлюватися нецензурною лайкою, а один із них став жбурляти одяг у людей. У подальшому охоронцю вдалося виставити їх на вулицю, на що один із зловмисників розбив скло вхідних дверей», – йдеться в повідомленні.

Правоохоронці затримали хуліганів, як встановили в поліції, зловмисниками виявилися двоє братів – уродженці Черкаської області, 1991 та 1986 років народження.

З`ясувалось, що обоє чоловіки раніше судимі за злочини, пов’язані з наркотиками, та пограбування.

Злочинців затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчим відділом Дніпровського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Братам-дебоширам загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

Нагадаємо, Погоня, розтрощені автівки та пістолет біля скроні: під Києвом затримали небезпечного зловмисника (відео)

Бажаєте дізнаватися новини столиці першими? Підписуйтесь на наш телеграм-канал – тільки актуальні новини Києва!

Читайте також:

Знайшли молодиків, які у грудні розтрощили піцерію на Позняках

В Києві двоє молодиків побили головного лікаря Інституту раку (відео, фото)