Вчора, 5 березня в Борисполі правоохоронці затримали озброєного та небезпечного зловмисника – викрадача автомобілів, який перебував у розшуку. Про це повідомляє сайт Хрещатик.news з посиланням на пресслужбу поліції Київської області.

Зловмисник, якого намагались затримати правоохоронці, влаштував справжній детективні пригоди в маленькому місті під Києвом – втікав від поліції, розбив кілька поліцейських машин. Потім, вийшовши зі своєї машини, приставив пістолет до своєї скроні, погрожував застрелитись на очах правоохоронців.

У затриманні зловмисника брали участь працівники Управління карного розшуку поліції Київщини, СБУ, патрульна поліція, співробітники Бориспільського відділу поліції та бійці КОРДу.

«Раніше судимого чоловіка працівниками поліції розшукували за скоєння серії незаконних заволодінь транспортних засобів. Суд йому обрав запобіжний захід – тримання під вартою.

Оперативники управління карного розшуку поліції Київщини та співробітники Служби безпеки України отримали інформацію про те, де переховується зловмисник. Однак йому вдалося сісти за кермо автівки і втекти, пошкодивши при цьому поліцейські машини, що були припарковані поруч.

Працівники поліції відразу почали переслідувати втікача. У затриманні брали участь працівники Управління карного розшуку поліції Київщини, співробітники СБУ, наряди патрульної поліції, співробітники Бориспільського відділу поліції та бійці КОРДу.

Поліцейським невдовзі вдалося заблокувати рух автівки втікача. Однак він вийшов зі зброєю в руках і зробив кілька пострілів угору. Чоловік не підпускав поліцейських, погрожуючи себе вбити.

Поліцейські зробили усе можливе, щоби обеззброїти чоловіка. Вони вели перемовини зі зловмисником і змусили його здатися. Завдячуючи професійності та злагодженості дій працівників поліції знешкоджено небезпечного озброєного зловмисника.

Затриманий відповідатиме не тільки за скоєні незаконні заволодіння елітних авто, а й за незаконне зберігання зброї, скоєння ДТП та за насильство щодо працівника правоохоронного органу», – йдеться в повідомленні.

 

Нагадаємо, Затримали зловмисників, які ошукали сотні людей на афері з працевлаштуванням в Європі

Читайте також:

Популярні новини зараз

Неймовірну Великодню інсталяцію з квітів відкрили у Софії Київській

Паркова памʼятка "Межигір’я" розпочинає свою роботу в травні у новому форматі

Колишня "Арка дружби народів" у Києві більше не є памʼяткою — наказ МКІП

Команда столичних кібернетиків КНУ ім. Т.Шевченка зайняли призове місце на Чемпіонаті Європи з програмування

Показати ще

Заважали один одному тренуватись: в спортзалі на Металістів відкрили стрілянину

На Київщині чоловік стріляв по правоохоронцям: поранений дільничний