Вчора поліцейські Миронівщини спільно з рятувальниками та «Київобленерго» врятували життя відчайдуху, який заліз на високовольтну вишку. Про це повідомляє сайт Хрещатик.news з посиланням на пресслужбу поліції Київської області.

«Вчора на спецлінію «102» надійшло повідомлення від небайдужих перехожих про те, що в м. Миронівка нетверезий молодик заліз на високовольтну вишку. На місце події оперативно прибули співробітники поліції та медичні працівники», – розповіли в поліції.

Чоловік не прислуховувався до закликів негайно злізти з вишки, продовжуючи підійматись вище та погрожуючи самогубством.

Напруга вишки – 35 тисяч вольт, тому, щоби врятувати молодика від неминучої смерті, правоохоронці та рятувальники звернулись до «Київобленерго» з проханням знеструмити вишку.

Завдяки рішенню про знеструмлення вишки відчайдуху вдалось врятувати життя та після тривалих перемовин, він таки спустився.
Як з`ясувалось, 25-річний місцевий мешканець посварився з дівчиною і таким чином намагався привернути до себе увагу.

В пресслужбі додали, що через бездумний вчинок молодика, частина міста близько години знаходилася без електропостачання.

«За такі дії у нетверезому стані, правоохоронці склали на порушника адмінпротокол за ч. 1 ст. 178 Кодексу України про Адміністративні правопорушення», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, самогубця зістрибнув зі столичного Моста закоханих

Бажаєте дізнаватися новини столиці першими? Підписуйтесь на наш телеграм-канал  – тільки актуальні новини Києва!

Читайте також:

Поліцейські врятували дівчину, яка хотіла скоротити собі віку в прямому ефірі (відео)

З Південного мосту рятувальники зняли малолітніх руферів (відео)