Зеленський скликав екстрену нараду з керівниками СБУ, Офісу Генерального прокурора, МВД, НАБУ, ДБР  та Управління державної охорони.  Президент вимагає за два тижні знайти того, хто писав скандальні плівки з “наради Гончарука”, а також всіх, хто до цього причетний. Про це повідомляє пресслужба Президента.

«Вимагаю, щоб за два тижні, якомога швидше ми з вами отримали інформацію – хто вів записи…», –  зауважив Володимир Зеленський.

Президент зазначив, що важливо чітко встановити коло осіб, що були присутні, а також з’ясувати, де, коли, за яких обставин відбувались перемовини. Бо несанкціоноване прослуховування органів влади – це наявна загроза державній безпеці.

Як повідомляє Володимир Зеленський, прем’єр-міністр повідомив, що зустріч, з якої був вирізаний і змонтований перший уривок, тривала 5 годин, а самих нарад було декілька.

Нагадаємо, Гончарук після скандалу з аудіозаписами  написав заяву на звільнення і надав президенту право подати її в парламент.

На аудіозаписах кілька людей обговорюють майбутню доповідь президенту, з поясненням причин і наслідків підвищення курсу гривні. Людина з голосом, схожим на голос Гончарука, говорить про «примітивні» уявлення президента в економіці, а себе називає «профаном в економіці».

Як повідомляв “Хрещатик.news”, у мережі з’явилась третя частина скандальної “наради Гончарука” (відео)

Читайте також:

Протягом тижня родини загиблих в Ірані українців отримають по 200 тис: Гончарук

У Мінфіні пояснили, що вето Зеленського не завадить перевіряти адресатів субсидій