З позицій, які ватажок бойовиків Пушилін погрожував обстріляти зранку 7 вересня, виводять українських військових. А окопи, які бійці укріплювали, засипають землею. Про це повідомила «Страна», інформує Хрещатик.News

За словами журналістів,  українські військові, що перебувають на цих позиціях, кажуть, що ці окопи споруджували бойовики, а наші військові їх захопили і укріплювали.

«Ці траншеї всього лише частина тих опорних пунктів, які кинув противник ще рік тому, вирівнюючи лінію фронту. Цю ділянку ми зайняли ще на початку літа, трохи зміцнили. І ось по загадкової причини нам раптом заявляють, що ми там щось копали і щось там порушили», – розповідають офіцери.

За словами військових, на позиції приїхали представники ОБСЄ та штабу. З опорних пунктів вивели бійців, укріплені окопи вже закопують.

“Звичайно, неприємно. Виходить, що сепари вже командують. Але що робити. Ця ділянка Пушиліну потрібна для інформаційного шуму, щоб натиснути на нас. Це по-перше. А по-друге, ділянка дійсно важлива, тому що дозволяє швидко перейти у наступ на позиції супротивника”, – прокоментував офіцер.

Нагадаємо, Україна скликає термінове засідання ТКГ через погрози ватажка бойовиків.

Читайте також:

Окупаційні сили в ДНР запровадили смертну кару, – доповідь ООН

На Майдані Незалежності у Києві затримали стрілка ДНР