25 березня зі столичної Олександрівської лікарні втекла 39-річна жінка з хворобою на коронавірусну інфекцію. Про це повідомляє сайт Хрещатик.news з посиланням на «Сьогодні».

Як стало відомо, жінка 23 березня повернулася в Україну з заробітків з Бельгії. В аеропорту експрес-тест виявив у неї COVID-19.

Жінку госпіталізували в Олександрівську лікарню, де зробили ще один тест на коронавірус, результат якого виявився негативним.

Вранці 25 березня жінка втекла з лікарні. Начебто вона разом із чоловіком, дочкою та зятем поїхала машиною з Києва у рідне село Раківчик, що на Прикарпатті. Втікачку відправили в лікарню Івано-Франківська, а рідних – додому на самоізоляцію.

«Як повідомив глава Головного управління поліції Івано-Франківської області Володимир Голубош, жінку затримали на автотрасі поблизу села Раківчик на Прикарпатті й примусово госпіталізували в Івано-Франківську обласну інфекційну лікарню», – повідомили у «Сьогодні».

Головний санітарний лікар Івано-Франківської області повідомив, що на даний момент вже остаточно підтверджено, що жінка інфікована COVID-19.

Нагадаємо, В Україні – 156 хворих на коронавірус і п’ята смерть: МОЗ

Бажаєте дізнаватися новини столиці першими? Підписуйтесь на наш телеграм-канал – тільки актуальні новини Києва!

Читайте також:

ПЦУ надасть приміщення для прийому хворих на коронавірус

8 лiкарня не прийматиме хворих на коронавірус: КМДА спростувало фейк