Станом на ранок 22 червня з-під завалів зруйнованої багатоповерхівки витягли трьох загиблих, ще п’ятьох людей доправлено до лікарні із значними пошкодженнями. Про це повідомляє Хрещатик.News з посиланням на ДСНС.

Біля зруйнованої десятиповерхівки на вулиці Соломії Крушельницької, 1/5, рятувальники працювали всю ніч. Припиняли лише тоді, коли з’явилась загроза обвалу стіни.

Із заблокованих поверхів евакуювали 23 мешканця багатоповерхівки. П’ятьох травмованих витягли з-під завалів. Там, напевно, перебувають ще двоє чи троє осіб. Троє, на жаль, загинули – дві жінки та один чоловік.

За словами міської влади будинок не підлягає реконструкції і буде демонтований. Наразі рятувальники встановили підпірні конструкції, аби не допустити подальшого руйнування.

45 людей, що залишилися без домівки, прийняв інтернат на Харківському шосе і готель “Укрзалізниці”. Інші вирішили пожити у родичів.

Нагадаємо, у неділю вранці, 21 червня, на шостому поверсі багатоповерхівки у Дарницькому районі пролунав вибух, попередньо, через виток газу. Хоча поліція розглядає також версію вибухівки. Вибух зруйнував чотири поверхи та сходову частину. Весь день і всю ніч рятувальники розбирали завали та намагалися врятувати заблокованих людей.

Долучайтесь до нашого телеграм-каналу – читайте актуальні новини Києва!

Читайте також:

Над Києвом бачили хмару, схожу на атомний гриб: ДСНС пояснило явище

Рятувальники не збирають кошти на ліквідацію пожеж – це фейк: ДСНС