Сьогодні вночі сталися пожежі у студентському гуртожитку та у приватному будинку. Обидві події стались у Солом’янському районі столиці. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у м. Києві.

«23 грудня о 00:30 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у м. Києві надійшло повідомлення про пожежу, яка виникла на вул. Ніжинській, 29Б, що у Солом’янському районі столиці», – йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що займання виникло у 9-поверховому студентському гуртожитку НАУ. Рятувальники повідомили про підвищений ранг пожежі, задимлення швидко розповсюджувалось по всьому гуртожитку. У ході розвідки вогнеборці виявили, що горить побутове приміщенні на 1-му поверсі на загальній площі 10 кв. м. Близько 300 студентів довелося евакуювати.

Внаслідок займання у гуртожитку згоріло та пошкоджено меблі, побутова техніка, двері, особисті речі, закопчені стіни та стеля.

На щастя, загиблих та травмованих немає.

Друга пожежа відбулась у приватному житловому будинку по вулиці Жураківського, внаслідок події загинув чоловік.

«22 грудня о 23:18 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у м. Києві надійшло повідомлення про пожежу на території приватної садиби на вул. Жураківського, що у Солом’янському районі столиці», – повідомляє пресслужба ДСНС.

Як виявилось, пожежа виникла в одній із кімнат на 3-му поверсі 3-х поверхового приватного будинку розміром 10х 20м. Під час гасіння вогню в будинку в одній із кімнат на 3-поверсі було виявлено тіло чоловіка.

Зазначається, що внаслідок пожежі згоріло та пошкоджено 70 кв. м дерев’яного перекриття,

Причини виникнення займань наразі встановлюються.

Нагадаємо, Через пожежу у житловому будинку на Позняках вночі рятували людей

Читайте також:

Під час пожежі в дитячому садку столиці загинув охоронець

Популярні новини зараз

Колишня "Арка дружби народів" у Києві більше не є памʼяткою — наказ МКІП

У столиці відкриється виставка фотографів з Луганщини “Старобільськ”

Аеропорт "Київ" знаходиться у абсолютно непридатному, з точки зору військових, для використання стані - Голова Ради директорів

Вбивство у фунікулері Києва — стало відомо, де працював нападник

Показати ще

Пожежники дві години гасили вогонь в приватному будинку на Печерську (відео)