Окупаційні війська Росії намагалися увірватися до міста Сєвєродонецьк Луганської області з чотирьох напрямків – в районах Осколонівки, Пурдовки, Щедрищево і Смоляниново.

Про це пише “Главред”.

Сили оборони України відбили ворожу атаку, в результаті чого загарбники були змушені відступити. Ворог обстріляв з мінометів та артилерійських знарядь майже всі підконтрольні населені пункти на Луганщині. Наносяться і авіаудари. Зруйновано житлові будинки. Пошкоджено міст між Сєвєродонецьком та Лисичанськом поблизу залізничного вокзалу. Про це заявив керівник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

У своєму Telegram-каналі він написав про те, що окупанти РФ атакували Луганську область з чотирьох напрямків – Осколонівки, Пурдовки, Щедрищево і Смоляніново. Атаку вдалося відбити, після чого окупанти відступили.

В результаті обстрілів армією РФ на Луганщині зруйновано багато будинків, з мінометів і артилерії були обстріляні практично всі підконтрольні Києву населені пункти регіону. Ворог завдає, у тому числі, і авіаудари.

Також між Сєвєродонецьком та Лисичанськом було зруйновано проліт мосту поруч із залізничним вокзалом.

Зруйновані житлові будинки
7 у Сєвєродонецьку;
по 5 у Лисичанську, Тошківці та нирково;
4 у Врубівці;
по 3 у Гірському і Золотому;
2 в Привіллі.
У Новодружеську не встановлено кількість зруйнованих будинків – цивільна інфраструктура міста постраждала відразу на трьох вулицях.