Псковський десантник Віктор Філонов, якого звинувачують у вбивствах мирних жителів в Україні, разом із дружиною “всиновив” викраденого в Донецькій області 7-річного хлопчика на ім’я Олег. Нещодавно про це повідомили у сюжеті на російському телеканалі “Росія Псков”.

Повідомляється, що “усиновлення” відбулося у грудні 2023 року. Філонови забрали 7-річну дитину з дитячого будинку у Великих Луках Донецької області ще у 2022 році.

Рашист-окупант, Віктор Філонов, отримав від рос-влади нагороди “За повернення Криму” та “Учасник військової операції в Сирії”.

Співробітники дитбудинку розповіли, що “усиновлений” хлопчик народився на Донеччині, але не повідомили, чи є у нього батьки. Олег страждає від ПТСР.

32-річний Віктор Філонов з 2012 року служить у 234-му полку 76-ї десантно-штурмової дивізії. За словами родичів десантника, він бере участь у війні з Україною від самого початку. Російська влада нагородила його медалями “За повернення Криму” та “Учасник військової операції в Сирії”.

Російський десантник перебуває у базі українського сайту “Миротворець” через скоєння воєнних злочинів в Україні. Стверджується, що він брав участь у вбивствах та терорі мирних жителів у Бучі, Бородянці та інших місцях.

Зараз Філонов перебуває у Пскові, де відновлюється після поранення, але планує повернутись на війну.

У дружини десантника Марії на війні в Україні загинув брат, ще один її брат воює.

Раніше повідомлялось: російський терорист та окупант отримав довічне ув'язнення — розстріляв у спину мешканця Київщини