Київський університет імені Тараса Шевченка повідомляє, що 10 грудня 2023 року загинув випускник Факультету радіофізики, електроніки та комп’ютерних систем 2013 року Григорій Воронін.

Григорій став студентом — радіофізиком у 2007 році. А у 2011-му він отримав базову вищу освіту за напрямом підготовки «Прикладна фізика» та здобув кваліфікацію бакалавра. За два роки закінчив магістратуру ФРЕКС й отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Радіофізика й електроніка» та здобув кваліфікацію «Радіофізик, інженер-дослідник, науковий співробітник».

Григорій Воронін тримав диплом магістра з відзнакою.

На радіофізичному майбутній інженер познайомився зі своєю дружиною — вони вчилися на одному курсі.

Сьогодні про нього згадують, як про надзвичайно яскравого, безмежно талановитого, патріота, борця за безхмарне майбутнє України, до останнього вірного і відданого своїй державі.

Григорій Воронін став блискучим інженером, для якого не було нічого неможливого.

Він розбирався в будь-яких поставлених задачах. А ще він проявив себе, як нескінченний романтик і підкорювач гірських вершин.

Григорій був обдарованим автоелектриком, з початком війни почав волонтерити. Згодом вирішив піти до лав ЗСУ.

Його дружина написала в пам’ять про коханого: «Ти міг не йти захищати свою Батьківщину, ти міг залишитись на роботі, ти міг як багато інших сказати „В мене діти, дружина, батьки…“ і залишитись вдома. Але ти пішов, щоб вони могли жити у своїй країні. Ти був ІНЖЕНЕРОМ з великої літери. Ти був другом і побратимом. Пишаюсь, що знаю тебе…»

У молодого захисника вдома залишилися дружина та двоє маленьких дітей.

Вічна пам'ять і слава загиблому захисникові!