Про це повідомляє Proslav.

Старший сержант Збройних Сил України Сергій Мель народився у 1968 році. Служив командиром 1 гранатометного відділення взводу вогневої підтримки. На захист Батьківщини він став разом із сином Сергієм у перший день повномасштабного вторгнення, 24 лютого 2022 року. Вони служили в одному підрозділі.

«Я пригадую нашу останню розмову. Коли Сергій молодший вирішив йти на фронт, він сказав: «Я за ним піду», каже Віктор Шеремета

4 жовтня 2023 року Сергій Іванович помер внаслідок зупинки серця, перебуваючи в зоні БРО в пункті розташування взводу в селищі Олексієво-Дружківка Краматорського району Донецької області.

Побратими згадують його як гарного командира, вірного друга, людину, яку поважали, до якої прислухалися, ставилися як до батька.

Фото 1 из 8.
Фото 2 из 8.
Фото 3 из 8.
Фото 4 из 8.
Фото 5 из 8.
Фото 6 из 8.
Фото 7 из 8.
Фото 8 из 8.

Аби гідно вшанувати бійця, до його рідного будинку в селі Вовчків зійшлися небайдужі жителі громади, представники влади, військові. Панахиду за померлим військовослужбовцем відслужили у місцевому храмі. Під звуки Державного Гімну України, на честь і вічну пам’ять про славного земляка, на цвинтарі пролунали останні постріли військової варти.

Вічна пам'ять Захисникові!