В суботу, 30 листопада, на НСК “Олімпійський” відбудеться традиційний Благодійний ярмарок The 27th IWCK Charity Bazaar.  Цей захід, 27-й рік поспіль, організовує Міжнародний жіночий клуб. 

Організатори наголошують, що Ярмарок є одним з “найбільших фандрейзингових заходів в Україні, метою яких є допомога місцевим жителям, які її потребують”. Абсолютно всі кошти, що будуть зібрані на Ярмарку, підуть у фонд місцевих благодiйних фондів, які допомагають жінкам, дітям, людям похилого віку та інвалідам.

В цьому році у Ярмарку візьмуть участь 40 іноземних посольств, кожне з яких продаватиме національні сувеніри та пригощатиме стравами автентичної кухні.

Все це яскраве та духмяне дійство супроводжуватиме культурна програма, сплетена з національної музики, танців та майстер-класів ремісників з різних континентів. Дітлахів розважатимуть у дитячому куточку. А прихильників хенд-мейду запросять до стендів з виробами ручної роботи.

Окрім того, на Благодійному Ярмарку продаватимуться щорічні пожертви, тобто речі, які вже були у вжитку, – на стенді “Boutique” (одяг, взуття, сумки) та у дисконті “White Elephant”/”Бiлий Слон” (побутова техніка, книги, компакт-диски тощо).

На відвідувачів також очікує розіграш цінних призів та подарунків від посольств.

Де: НСК «Олімпійський», вул. Велика Васильківська, 55

Коли: 30 листопада, з 10:00 до 17:30

Скільки: квитки можна придбати на сайті www.Studydive.com за ціною – 90 грн (дорослий), 20 грн (для школярів з 12 років та пенсіонерів). Вхід для дітей до 12 років, ветеранів та інвалідів безкоштовний. У день заходу квитки реалізовуватимуть волонтери у НСК “Олімпійський”.

Читайте також:

Де у столиці цими вихідними відбудуться ярмарки

Київська дитяча філармонія відкриває ювілейний 50-й сезон

Подорож Україною у часі й просторі: на вокзалі відкриється інтерактивна виставка Ukraine WOW

Популярні новини зараз

Столичні першокласники не розуміють 40% почутого на уроках — дослідження «Спільномова»

Автобус впав у прірву на Київщині – є загиблі, на місці ДТП працює поліція

Мер Гамбурга прибув до Києва

У столиці заквітла найдовша в Україні алея сакур

Показати ще