Правоохоронці затримали власника квартири, в яку напередодні прийшли дівчата.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Києва, подія сталась 17 червня у будинку на вулиці Уманській. На східцевому майданчику виявили тіла двох неповнолітніх дівчат.

— «Провівши ряд слідчих дій, поліцейські з’ясували, що 16.06.2023 двоє дівчат попросили у знайомого ключі до його квартири на вулиці Уманській, де у подальшому вживали психотропні речовини – солі PVP. Після цього 15-річні подруги залишилися в оселі до ранку та в подальшому були виявлені мертвими».

за фактом смерті неповнолітніх у солом’янському районі києва розпочато кримінальне провадження

Правоохоронці затримали 46-річного власника квартири у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та розпочали кримінальне провадження за фактом надання приміщення з метою незаконного вживання психотропних речовин із залученням неповнолітніх згідно ч. 2 ст. 317 Кримінального кодексу України. Затриманому повідомлено про підозру та готується клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

за фактом смерті неповнолітніх у солом’янському районі києва розпочато кримінальне провадження

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Амфетамін у парфумах та дитячих іграшках – викрито групу наркодилерів

— «За фактом смерті неповнолітніх розпочато кримінальне провадження за ст. 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство. Санкція передбачає позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічне позбавлення волі. Досудове розслідування триває, встановлюються обставини, за яких неповнолітні придбали психотропну речовину для притягнення причетних осіб до відповідальності».

Раніше повідомляли про те систематично ґвалтував власну 13-річну доньку – “батька” помістили до СІЗО.