Співробітники карного розшуку Шевченківського управління у ході операції «Зброя та вибухівка» вилучили 5 автоматів, 6 пістолетів із глушниками, 2 пістолета кулемета, 19 гранат із запалами до них, 200 грамів тротилу та близько 2 тисяч боєприпасів різного калібру. Про це повідомляє сайт  Хрещатик.news з посиланням на відділ комунікації поліції Києва.

Начальник відділу поліції № 2 Шевченківського управління поліції Олександр Дибов розповів, що в Києві за зберігання зброї затримано чоловіків 1965 та 1970 років народження у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України:

«Ми негайно провели невідкладні слідчі дії та вилучили ще карабін, рушницю, пістолет Макарова, понад 200 патронів різного калібру. Крім того, у квартирі ми виявили 20 грамів речовини, схожої на амфетамін, канабіс, а також електронні ваги, 1500 грамів прекурсору фенілнітропропену та інше обладнання й хімічні реактиви, призначені для виготовлення психотропних речовин або їх аналогів».

Очільник поліції столиці Андрій Крищенко закликав киян добровільно здавати зброю та боєприпаси:

«Задля протидії незаконному розповсюдженню зброї та профілактики злочинів із її використанням ми закликаємо громадян здавати зброю. Зробіть це добровільно, не чекайте візиту поліцейських».

Нагадаємо, у киян вилучили арсенал зброї: автомати, пістолети, кулемети, боєприпаси (фото)

Бажаєте дізнаватися новини столиці першими? Підписуйтесь на наш телеграм-канал  – тільки актуальні новини Києва!

Читайте також:

По Києву розгулювали чоловіки зі зброєю та боєприпасами: Нацполіція

Зі зброєю та купою грошей: в Дарниці затримали юнака, який пограбував продмаг