Про надзвичайну подію написав керівник Національного Інституту Раку Андрій Безносенко на своїй сторінці у Фейсбуці, зазначивши, що це вже не перший напад на лікарів закладу. Про це повідомляє сайт Хрещатик.news.

Андрій Безносенко наголосив, що напад на лікаря нагадує напад на нього – били зі спини, в голову. Та додає, що нещодавно лікар, на якого напали, входив до комісії, яка зафіксувала в інституті нестачу матцінностей майже на 9 млн.

«Національний інститут раку бачив багато, але ніхто не очікував, що о 8 ранку, коли пацієнти та лікарі входять в клініку, перед головним входом відбувається напад на лікаря, мого заступника з хірургічної частини, доктора медичних наук, Заслуженого лікаря України та лауреата Державної премії Анатолий Шудрак, якій у 2010-15 роках працював головним військовим хірургом Міністерства оборони і майже рік, з самого початку війни, провів в зоні АТО.

Напад точнісінько нагадує напад на мене – без слів, удари зі спини, виключно в голову, не виключено із використанням кастету. Та й і замовники ті ж самі.

Комісія, в яку входить Шудрак А. А., зафіксувала в інституті нестачу матеріальних цінностей майже на 9 млн, а «кишенькового» директора вже немає для прикриття зловживань, тому і залишаються методи 90-х.

Що повинно ще відбутися, щоб правоохоронні органи адекватно і в повному обсязі розслідували напади на лікарів?», – написав Безносенко.

Нагадаємо, у Києві двоє молодиків побили головного лікаря Інституту раку (відео, фото)

Бажаєте дізнаватися новини столиці першими? Підписуйтесь на наш телеграм-канал  – тільки актуальні новини Києва!

Читайте також:

Чоловіку, який напав на журналістів у Гідропарку, загрожує до 5 років

Затримано злочинця, який нападав на літніх жінок у Голосіївському районі