Заступник голови КМДА Олександр Густєлєв розповів, що до кінця квітня буде завершено І етап виконання робіт з капітального ремонту Борщагівського шляхопроводу та відновлено рух автотранспорту і пішоходів у напрямку центру столиці. Про це повідомляє сайт Хрещатик.news з посиланням на пресслужбу КМДА.

«У рамках капітального ремонту шляхопроводу вже виконано заміну 33 балок прогонових будов, 9 аварійних ригелів опор, влаштовано нові перехідні плити, гідроізоляцію та двошарове асфальтобетонне покриття автопроїзду», – зазначив Олександр Густєлєв.

Наразі ведуться дорожні роботи по ремонту стійок і ригелів опор та виконуються роботи з улаштування мостового полотна та тротуарів на ділянці руху в напрямку центру міста.

Заступник голови КМДА повідомив, що до кінця поточного місяця дорожники перейдуть до слідуючого етапу – ремонту автошляху та тротуарів в напрямку Кільцевої дороги.

«Упродовж квітня ці роботи будуть завершені. І дорожники перейдуть до II етапу робіт – ремонту автопроїзду і тротуару в напрямку Кільцевої дороги. Ці роботи планується завершити до кінця поточного року», – додав Олександр Густєлєв.

Нагадаємо, Шулявським мостом пустили тролейбуси.

Бажаєте дізнаватися новини столиці першими? Підписуйтесь на наш телеграм-канал – тільки актуальні новини Києва!

Читайте також:

Аварії на дюкерних переходах немає: Київводоканал проводить ремонтні роботи

В Києві триває масштабний ремонт доріг та мостів: що відкриють найближчим часом