Тепер Києвом можна прогулятися навіть з Венеції чи Амстердаму: у столиці розробили першу віртуальну екскурсію містом. Про це повідомляє Хрещатик.News з посиланням на Управління туризму КМДА.

“Як гуляти Києвом, якщо ви в Амстердамі чи Берліні, їдете поїздом зі Львова до Вінниці або ж просто дотримуєтесь правил карантину? Так само, як Лувром чи оперним театром Лондону – онлайн! Світ рушає у віртуальний простір, а ми йдемо за ним! Вже зараз у відкритому безкоштовному доступі знаходиться перша в Україні віртуальна екскурсія столицею «Ворота в Київ»”, – йдеться у повідомленні.

Екскурсія створена у формі слайдера. Прогулятися можна 50 локаціями київського середмістя. Віртуальна мандрівка містить більше 100 цікавих слайдів із прольотами та проникненнями, цифровими паспортами, відеоблогами, фотографіями і відео.

Така прогулянка столицею онлайн стала задумом викладачів і студентів Київського університету ім. Бориса Грінченка, а збирати матеріали їм допомагали учасники громадської організації “Живе місто. Київ”.

Що: віртуальні прогулянки містом

Де: на ресурсі  https://www.livingcity.kyiv.ua/virtualna-ekskursiya (екскурсія містить англомовний гід)

Коли: коли завгодно

Долучайтесь до нашого телеграм-каналу – читайте актуальні новини Києва!

Читайте також:

Укрспецекспорт виграв в Пакистані тендер на декілька мільйонів