Своїм розпорядженням від 21 жовтня 2020 р. № 1276-р Уряд перерозподілив 104 752 млн грн, які були передбачені для Міністерства охорони здоров’я на удосконалення молекулярно-генетичної діагностики онкологічних захворювань. Про це повідомляє сайт Хрещатик.News з посиланням на Урядовий портал.

«Про передачу частини бюджетних призначень та перерозподіл деяких видатків державного бюджету, передбачених для реалізації державних інвестиційних проектів у 2020 році.

1. Відповідно до частини п’ятнадцятої статті 23 Бюджетного кодексу України та на підставі рішення Міжвідомчої комісії з питань державних інвестиційних проектів від 29 вересня 2020 р. передати частину бюджетних призначень, передбачених у 2020 році Міністерству охорони здоров’я у загальному фонді державного бюджету за програмою 2301130 “Реалізація державного інвестиційного проекту “Удосконалення молекулярно-генетичної діагностики онкологічних захворювань в Україні”, у сумі 104 752 тис. гривень (видатки розвитку)”, – йдеться в розпорядженні.

Зокрема, Державному агентству автомобільних доріг за бюджетною програмою 3111800 “Реалізація державного інвестиційного проекту “Покращення стану автомобільних доріг загального користування у Львівській області” у сумі 61 552 тис. гривень (видатки розвитку).

Для реставрації головного корпусу ЛНУ імені Івана Франка – 20 млн.

7,2 млн грн – Міносвіти на створення Міжнародного центру підготовки пілотів на базі НАУ.

6 млн грн – Міносвіти на реставрацію староакадемічного корпусу ансамблю Братського монастиря на вул. Г. Сковороди, 2 у Подільському районі Києва.

Нагадаємо,  Зеленський підписав закон про зміни у бюджеті

Читайте також:

Від втоми заснув за кермом: під Києвом сталась смертельна ДТП із членами виборчої комісії

До 30% хворих на коронавірус мають негативний ПЛР-тест: Степанов