У 2020 році продовжиться реконструкція будинку на бульварі Кольцова, 24-А, що у Святошинському районі столиці. Про це розповів заступник голови КМДА Вячеслав Непоп, повідомляє КМДА.

Зазначається, що замовником реконструкції визначено КП «Спецжитлофонд». Дозвіл на проведення будівельних робіт отримано у вересні 2019 року, а орієнтовний термін реконструкції – 28 місяців.

Вячеслав Непоп повідомив, що за рахунок бюджетних коштів буде здійснюватися фінансування квартир для громадян, які постійно проживають та зареєстровані у зазначеному житловому будинку та інвалідів війни ІІІ групи з числа учасників АТО, інших учасників АТО, які потребують поліпшення житлових умов. Фінансування нежитлових приміщень у будинку на бульварі Кольцова, 24-А буде здійснюватися за рахунок інвестиційних коштів.

Повідомляється, що проєктом реконструкції передбачено, що будинок на бульварі Кольцова матиме дві секції, 22 поверхи, 400 квартир та нежитлові приміщення. Загальна площа будинку – 30 035 м2, загальна площа квартир – 18 064 м2.

Нагадаємо, У 2020 році в Солом’янському районі почнуть зводити будинок для учасників АТО

Читайте також:

Затверджено Стратегію розвитку Києва до 2025 року

Капремонти, зарплати, соцвиплати: Київрада схвалила зміни до бюджету 2019