16 вересня у спорткомплексі КНУБА відбудеться урочисте відкриття нового спеціалізованого спортивного залу. Господарі свята – відділення олімпійського тхеквондо КДЮСШ “Школа спорту” – обіцяють цікаву та насичену програму за участю чемпіонів світу та Європи. Гості свята побачать яскравий виступ демонстраційної команди, музичний фристайл з видовищними елементами тхеквондо та показове тренування найкращих спортсменів “Школи спорту”, яка неодноразово посідала перше місце на чемпіонаті України серед СК та ДЮСШ.

КСЮДШ “Школа спорту” входить у трійцю найсильніших команд України.  Щорічно спортсмени школи у складі юнацької збірної України гідно представляють нашу країну на міжнародній арені.

Привітати спортсменів КДЮСШ “Школа спорту” завітають почесні гості: депутат Київради Андрій Андреєв; директор Департаменту молоді та спорту, олімпійський чемпіон Вадим Маркович Гуцайт;  директор КДЮСШ “Школи спорту” Олександр Володимирович Пятишкін та головний тренер відділення тхеквондо Валерій Анатолієвич Брунс, який одночасно є старшим тренером національної збірної України серед юніорів, школярів та студентів.

Свято відбудеться у спорткомплексі КНУБА на вулиці Освіти, 3.