Після оголошення диктатором Володимиром Путіним часткової мобілізації в Росії російські партизани оголосили “полювання” на військкомати. Вони готуються підпалювати їх і закликають співгромадян робити так само.

Про це, як пише “Главред”, повідомляють у телеграм-каналі “Роспартизан”. Там зазначається, що відтепер військкомати, мобільні агітаційні пункти та інші будівлі російського Міністерства оборони є метою номер один для партизанського руху.

“Готуйте коктейлі Молотова, запасайтеся пальним і сухим спиртом і готуйтеся. Цільтесь у приміщення з архівами, знищуйте документи – нехай шукають батьків, чоловіків та братів та особисто вручають їм свої смертні розписки. Відтепер ударити воєнкома – це заслужити повагу руху. А підпалити військкомат – це отримати індульгенцію”, – йдеться у повідомиленні.

При цьому автори публікації зазначають, що партизани боротимуться проти тих, хто “зажерся і засидівся в кремлівських хоромах”.

“Не слухайте їхні гнилі промови. Паліть, браття, їхні старі кабінети. Звільняйте батьківщину від погані вогнем!”, – закликали партизани.