Невідомі підпалили елітну автівку, яка була припаркована на тротуарі біля нового житлового комплексу “Зарічний” у Києві на Осокорках. Машина належала блогерці Юлії Кошовій.

Як зазначили у ДСНС Києва, на яку посилається “24 канал”, інформацію про підпал Range Rover вогнеборці отримали о 3:14. На місце події одразу ж виїхали рятувальники, які досить швидко загасили полум’я.

Втім, передня частина позашляховика вигоріла майже повністю. Також вогонь пошкодив Mazda, яка була припаркована поруч з автівкою блогерки.

Інцидент стався у той момент, коли сама Кошова відпочивала у Чорногорії. Принаймні у своєму інстаграмі жінка постить фотографії та відео з готелю Avala Resort & Villas.

За попередніми даними, блогерка залишила позашляховик у забороненій для паркування зоні та полетіла у відпустку. Чи стала причиною підпалу манера паркування жінки, наразі невідомо. Мотиви вчинку зловмисників зв’ясовують правоохоронці.

Сама Кошова каже про те, що ні з ким не сварилася та не заслуговує на таку помсту. Втім жінка має здогадки, хто міг таке зробити.

Також блогерка зазначила, що момент підпалу зафіксували на відео камери відеонагляду.