22 та 23 червня противники Маршу рівності проведуть акцію “Всеукраїнська варта на захист сімей та дітей” на вулиці Володимирській у центрі Києва.

18 червня під АП зібралися близько 2-3 десятків осіб з прапорами “Правого сектора”, “Традиції і порядок” та “Невідомий патріот”, а також з плакатами “Марш рівності на крові ось лице ЛГБТ”, “Є родина є Україна”, повідомила УП.

На акції виступали деякі учасники мітингу, а також вигукували “Слава Ісусу Христу навіки слава”.

Присутні закликали президента Зеленського розслідувати нібито “побиття правоохоронцями і заливання ними сльозогінним газом учасників акції, які вийшли мирно проти публічної пропаганди гомосексуалізму” у червні 2018-го.

Також вони вимагають “не допустити проведення гей-параду на крові цього року”.

Український переклад графічного роману Лів Стрьомквіст “Заборонений плід” викликав у мережі бурхливу реакцію. Частина читачів захоплені роботою шведської письменниці, інша – засуджує, називає сороміцькою та закликає заборонити видання. Про що книжка, чи потрібне сексуальне виховання в українських школах, та чому фемінізм, як явище має позитивний вплив на суспільство Gazeta.ua говорила із засновником “Видавництва” Іллею Стронґовським.