У Києві на вулиці Коперника виявили тіло чоловіка без ознак життя, передає Хрещатик.News із посиланням на поліцію Києва.

Правоохоронцям довелось опитати сотні місцевих мешканців та перехожих, переглянути відео з десятків відеокамер. Затриманим виявився 45-річний мешканець Дніпропетровської області. Слідчі з місця події вилучили речові докази, які доводять його причетність до скоєння злочину. Крім того, згідно висновку експерта, смерть потерпілого настала внаслідок черепно-мозкової травми.

Відомо, що напередодні події потерпілий вживав алкогольні напої з невідомим чоловіком. Між ними виник конфлікт, під час якого зловмисник побив 50-річного потерпілого та втік.

Правопорушник, аби приховати злочин, переніс тіло померлого від місця заподіяння смертельних травм. Тим самим він намагався забезпечити собі алібі.

Слідчим відділом розслідується кримінальне провадження, розпочате за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Фігуранту повідомлено про підозру. Суд обрав запобіжний захід – тримання під вартою без можливості внесення застави. Йому загрожує від семи до десяти років позбавлення волі.

Нагадаємо, що у столиці побили працівницю посольства США, жінка померла в лікарні. Також під Києвом біля банкомату вкрали чоловіка та вивезли в ліс.

Читайте також:

В хід пішли ноги та кулаки: Як на Подолі побились водії маршрутки та трамваю (відео)

У Києві нетверезі хлопці побили священника (фото)