В Оболонському районі Києва знову зазіхають на тварин. Догхантери розкидують отруту для домашніх улюбленців, тому господарям варто бути уважними.

Про це повідомила на сторінці в Facebook мешканка Києва – Світлана Алмазова, пишуть Новини.LIVE.

В Оболонському районі Києва, на вулиці Героїв Сталінграда 26 і Прирічна, 1, мешканка столиці гуляла зі своїм собакою по стандартному маршруту, як вже через годину після прогулянки жінка помітила дивну поведінку і стан собаки.

Як зазначила киянка, вона зглупила, що відпустила собаку побігати без повідка і розповіла, що: “Через годину після прогулянки у собаки задишка, піна з рота, ліг на живіт і задні лапи врастопирку… встати не міг. Але буквально через пів хвилини “выдпустило” “.

Жінка негайно вирушила зі своїм улюбленцем в найближчу ветклініку “Зверополіс”, де пса оглянули. У підсумку, собака напилася води і заснула, проте о 04:00 ранку у звіра знову стався такий же напад. Зараз же пес почуває себе нормально.

Жінка попередила господарів, що не варто відпускати своїх чотирилапих улюбленців бігати без повідка, а також уважно ставиться до того, що вони тягнуть до рота.