Києві в ніч проти 11 січня невідомий пограбував аптеку на Хрещатику. Правоохоронці гарячими слідами затримали зловмисника. Ним виявився 33-річний студент з Судану.

Про це повідомляє APnews з посиланням на пресслужбу поліції столиці. Відомо, що аптека працювала уночі через вікно видачі ліків. Про що грабіжник міг не знати.

Злодій розбив скло у вхідних дверях і проник в аптеку. Його цікавив лише касовий апарат з готівкою.

У момент пограбування нічний провізор сховалась у підсобці та натиснула тривожну кнопку виклику поліції охорони. Але злочинець встиг вибігти з аптеки та втекти.

“Заявниця надала детальний опис чоловіка й вказала, в якому напрямку він пішов. Інспектори передали орієнтування на особистість колегам і розпочали пошуки. Поліцейські обстежили прилеглі вулиці та неподалік зупинили схожого чоловіка. Жінка впізнала зловмисника”, – йдеться у повідомленні поліції.

Як повідомили джерела з МВС, затриманим виявився студент з Судану. З каси аптеки йому вдалося забрати лише 1500 гривень.

Наразі перевіряється студентська віза чоловіка, є підозра, що документи фіктивні. Також зазначається, що іноземцю загрожує 8 років ув’язнення за ч. 3 ст. 186 КК України (пограбування з проникненням).