У Києві продовжують облаштовувати територію біля Дарницького вокзалу. Під час демонтажу торгових контейнерів стався конфлікт із власниками.

Про це повідомляє прес-служба КМДА, на яку посилається “Сьогодні”.

Власники незаконних споруд на вулиці Пасхаліну чинили опір: порізали колеса спецтехніки, напали на демонтажників із застосуванням зброї.

Кореспондент “Сьогодні” дізнався, що збунтувалися люди східної зовнішності. Їм не сподобалося, що комунальники прибирають їхній магазин на колесах з продажу шаурми. Постраждалі комунальники від госпіталізації відмовилися. Нападників затримали, проводяться слідчі дії.

Як пояснили у КМДА, торговці не мали дозвільних документів. Їм уже надсилали припис прибрати торгову точку власними силами, але вони проігнорували попередження, а коли приїхали демонтувати – влаштували бійку та бійку з робітниками.

Нагадаємо, що раніше частину парку “Привокзальний” було звільнено від майже 20 МАФів, які розміщувалися без дозвільної документації. Щоб не з’являлася хаотична торгівля у майбутньому, зелену зону захистили 500-метровим парканом та висадили 120 хвойних та листяних дерев.