В одній з кав‘ярень Києва молодий чоловік вдарив в обличчя дівчину-баристу, оскільки йому не сподобалася кава. Хлопець влаштував скандал і заявив, що він працює в Київській міській адміністрації. Пізніше з’ясувалося, що його звуть Володимир Шевченко і в КМДА він не працює.

Як пише “Главред”, посилаючись на ТСН, конфлікт стався на ґрунті того, що відвідувачеві не зробили латте на банановому молоці. Потім бариста переробила напій, але юнака це не задовольнило, і він вирішив повернути гроші за напій. Коли дівчина відмовилася, він почав погрожувати і вдарив її.

“Ти знаєш, хто я? Я в КМДА працюю”, – заявив хлопець.

Дівчина у відповідь уточнила, чи знає він, що буває за зловживання своїм службовим становищем.

Відео інциденту з’явилося у Мережі. На кадрах видно, що вже в дверях хлопець дає дівчині ляпаса.

Пізніше хуліган хвалився в соцмережах, що йому нічого не буде, адже “вся країна знає, де він працює”.

Пізніше він вирішив якось виправдатися і написав пост про “складні стосунки з батьками”, через які йому нібито важко контролювати емоції.

За хлопця заступилася і мати, мовляв, він подивився відео, на якому окупанти обезголовлюють полоненого українського військового, і у її сина нібито виникла “психологічна травма”.

У КМВА спростували, що скандальний юнак є їхнім співробітником.

Насправді хлопець сам стажується на роботу баристи у приватного підприємства, яке працює в будівлі Київського муніципалітету на правах оренди.

“Після звернення мерії орендар негайно розірвав трудові відносини з Володимиром Шевченком. Подібна поведінка неприпустима ані для співробітників структурних підрозділів КМДА, ані підрядників або партнерів Київської адміністрації. У нас нульова толерантність до насильства”, – написали в пресслужбі мерії.