У середу, 21 липня, в квартирі будинку на вулиці Курнатовського в Києві чоловік накинувся на двох жінок з ножем. Обидві отримали серйозні поранення – їх доставили до лікарні. Нападника затримали менш ніж через годину. Йому загрожує термін.

Інцидент стався в будинку № 26. Як розповіли Інформатору на місці події, жінки в цей момент знаходилися в квартирі. Чоловік прийшов до них додому і вже в ході спілкування зав’язався конфлікт. У якийсь момент він дістав ніж і накинувся на одну з жінок. Її мати почала заступатися, у відповідь на що нападник поранив і її.

У постраждалих 1958 і 1986 років народження множинні ножові поранення. Їм надали першу допомогу на місці, після чого доставили до лікарні. За непідтвердженою інформацією, нападник – клієнт, який прийшов на адресу з метою придбання наркотичних речовин. Однак офіційного підтвердження цього факту немає.

Після нападу чоловік втік. Сусіди бачили його, тому змогли надати співробітникам поліції його прикмети. Менше ніж через годину він вже знаходився у районному відділі поліції. Це місцевий житель 1994 року народження, який раніше вже відбував покарання за розбійний напад.

Слідчий відділ Дніпровського ОП відкрив кримінальну справу за ч. 2 ст.1 5 п. 1 ч. 2 ст. 115 (замах на умисне вбивство). Зараз фігуранту готують повідомлення про підозру і клопотання про обрання запобіжного заходу. Санкція статті передбачає покарання у вигляді від 10 до 15 років в’язниці або довічне ув’язнення.