Міністр Кабінету Міністрів Дмитро Дубілет заявив, що українці зможуть спілкуватись з держорганами через месенджери. Про це Міністр повідомив у Фейсбуці.

Дубілет зазначив, що така взаємодія дозволить обслуговувати українців якісніше і дешевше для бюджету.

Крім того, як зазначив Міністр, спілкування за допомогою месенджерів з віддалених робочих місць дозволить організовувати робочі місця для держслужбовців не тільки в Києві, а й в регіонах.

Дубілет повідомив, що вже запустити перші чат-консультації для Міністерства соцполітики і у найближчий час планується охопити всі основні напрямки.

«Ми готуємо невелику революцію в тому, як державні органи взаємодіють з громадянами.

Плануємо запустити можливість спілкуватися з держорганами через месенджери. Через ті самі месенджери, якими ви користуєтесь щодня в своєму смартфоні (також будуть веб-версії, якщо немає смартфона або просто зручніше з комп’ютера).

По-перше, це здешевить вартість одного контакту для бюджету.

По-друге, це дозволить обслуговувати громадян якісніше. Адже, на відміну від письмових звернень, можна уточнювати інформацію, щоб не футболити, а давати відповідь по суті.

І найцікавіше. Ми запускаємо пілот, який дозволить держслужбовцям відповідати на запити громадян в месенджерах з віддалених робочих місць.

Це дозволить організовувати робочі місця для держслужбовців не тільки в Києві, а й в регіонах. Причому ми хочемо зробити акцент на ті регіони, де найскладніше знайти роботу. Наприклад, це буде один з варіантів працевлаштування для тих держслужбовців, які потрапили під нашу масову оптимізацію.

Найпрекрасніше в чатах є те, що так можна контролювати якість ведення діалогу.

На відміну від телефонного дзвінка, паперової відповіді або очного візиту, ми можемо налаштовувати алерти і відстежувати випадки неякісних консультацій. Це дозволить нам побудувати правильну фінансову і нефінансову мотивацію для співробітників.

Днями ми запустили перші чат-консультації для Міністерства соцполітики. У найближчі місяці хочемо охопити всі основні напрямки»,- написав Д. Дубілет.

Популярні новини зараз

У Києві засуджено екс-тренера, який змусив двох неповнолітніх дівчат оголюватись та займатись проституцією

На Одеській трасі під Києвом навесні 2024 планують відкрити новий ТРЦ

Кагарличчиною пройшов буревій, які повиривав дерева, поламав лінії електропередач, позривав дахи

“Пробіг під каштанами” у Києві: бігли і немовлята, і старенькі

Показати ще

Нагадаємо, Чи треба скасувати медичні довідки: Дубілет опитує українців

Читайте також:

Дубілет пояснив, як Кабмін захищатиме закони в інтернеті

Кабмін планує відмовитися від друку законів: Дубілет

Кількість працівників Держаудитслужби скоротять у 8 разів: Дубілет