Як написав у Фейсбуці в. о. гендиректора «Київзеленбуд» Олексій Король, 9 березня, в день народження Тараса Григоровича Шевченка, на бульварі Шевченка, напроти червоного корпусу університету ім. Т. Г. Шевченка, висадили символічне дерево – тополю. Про це повідомляє сайт Хрещатик.news.

«В день народження Тараса Шевченка разом із журналістами Доброго ранку, Країно висадили тополю на бульварі, названому на честь Кобзаря. Дотрималися символізму в усьому. Вважаю, що найкращий спосіб вшанувати ім’я Шевченка – це добрі вчинки.

І кожен може ось так висадити своє дерево з якогось приводу або ж просто так. Потрібно лиш зайти на нашу інтерактивну карту, обрати місце і зв’язатися із фахівцями, які відповідають саме за цю локацію – вони розкажуть, яке дерево потрібне, його характеристики, правила висаджування. Головна мета створення карти – допомогти тим, хто хоче долучитися до висаджування дерев у столиці. Адже важливо не просто посадити дерева, а зробити це правильно, тобто висаджувати у потрібних місцях потрібні дерева з характеристиками, які відповідають вимогам», – написав посадовець.

Нагадаємо, У Києві створили інтерактивну мапу локацій, де можна висадити дерева

Читайте також:

Висадка дерев у Києві буде регулюватись спеціальними нормами

Дерева не вирубали! Рекламісти звинуватили Київзелендбуд у наклепі